SOVER DU DÅRLIGT?

Søvnproblemer? Har du prøvet det?
At gå i seng og ikke kunne falde i søvn?

Eller måske er du faldet i søvn men vågner uden grund, og så ligger du bare der, og pludselig har du tankemylder, som forstærker følelsen af ikke at kunne falde i søvn igen?

Søvnen kaldes også ”den store helbreder”, og en sund og dyb søvn kan udligne mange ubalancer og være med til at bevare ens gode helbred, humør og ydeevne i hverdagen.

Søvnforstyrrelser er noget de fleste oplever på forskellige tidspunkter i deres liv.
Det kan stå på enkelte nætter eller måske i perioder. Den dårlige nattesøvn kan bl.a. skyldes:

  • Ekstra pres over noget – måske stress i en periode
  • At man går og tumler med noget vigtigt
  • At man ikke sover i sin egen seng (måske på en ferie)
  • At ens søvnmønster ændres pga. bytur, arbejde om aftenen/natten.

Som zoneterapeut har jeg behandlet mange klienter med søvnproblemer, og flere havde i årevis lidt af søvnløshed.

Den første jeg behandlede var min eksamensklient, som kom hos mig en gang ugentligt i 10 uger – et krav til opgaven. Klienten kom umiddelbart med søvnløshed og ondt i knæet som problematik. I flere år var klienten vågnet kl. 02.00 om natten og måtte stå op og sidde et par timer, før end klienten kunne gå i seng igen. Efter 2 behandlinger sov klienten igennem.

Fælles for mine klienter med søvnproblemer er, at de ikke kan se nogen årsag til deres forringede nattesøvn. De kan bare ikke sove.
Under første behandling med zoneterapi slapper kroppen så meget af, at der kan dukke årsager op, som de ser kan have været medvirkende til deres forringede nattesøvn.
Nogen gange er det blot zoneterapien, som går ind og løsner spændinger op og justerer energien, så søvnen kan komme til igen.

Der er aldrig noget QUICK FIX, når det kommer til en sund sjæl i en sund krop.
Som zoneterapeut kan jeg sagtens symptombehandle, og klienten vil højst sandsynlig også få en bedre søvn eller helt sove igennem efter et par behandlinger, men en holistisk behandling – dvs. en indsats hos både behandler og klient, er at foretrække, hvis man skal helt til bunds.

Uanset om man sover godt eller mindre godt, så oplever jeg, at stort set alle mine klienter melder om en helt fantastisk søvn efter en behandling med enten zoneterapi eller ansigtsrefleksterapi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *