REIKI-healing

REIKI – Universel Livsenergi
Ordet Reiki er japansk for universel livsenergi – er en tæt, flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki betyder, at den energistrøm, som flyder i auraen forøges. I bund og grund kan man beskrive det, som uendelig energi behandleren henter ned fra universet.

Behandlingsform
Reiki er en behandlingsform, hvor Reiki, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Man kan sige, at Reiki er katalysator for kroppens selvhelbredende processer.

Hvad er muligt med Reiki – hvad kan healingen?

  • Fjerne smerter
  • Opløse blokeringer
  • Give total afspænding
  • Støtte kroppens selvhelbredende processer
  • Oplade energibanerne
  • Fjerne stress
  • Udrense giftstoffer

Reiki understøtter og beriger
Reiki understøtter medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi. Reiki er også en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre, døende, og man kan også give sine dyr og planter Reiki – men det er en helt anden historie.

Cristinas Reiki & Zoneterapi
Nogen gange giver jeg en fuld Reiki-behandling på ca. 1 time, som klienten har booket, andre gange kombinerer jeg brugen af Reiki med mine andre behandlinger. Jeg spørger altid klienten om lov, hvis jeg påtænker at runde zoneterapien af med Reiki. Det gør jeg inden, jeg går i gang. Hvis jeg venter med at spørge (for som Reiki-healer skal man altid bede om lov til at heale) så er klienten måske faldet i søvn. Det er en super fin måde at afrunde behandlingen på.

Hvordan føles Reiki?
Det er meget individuelt, hvordan man oplever det at modtage Reiki. Det er en meget stille form for behandling, og der bliver ikke talt imens. Klienten ligger på briksen med tæppe på – lige som ved zoneterapien, og jeg lægger mine hænder på klienten i forskellige håndstillinger ca. 3 min. ad gangen. Mine hænder vil opleves som meget varme. Nogle klienter fortæller, at de nærmest er på en drømmerejse, og de er efterfølgende meget afslappede.

Vil du prøve Reiki-healing?
Hvis du gerne vil prøve Reiki hos mig, så kan det kombineres med enten Zoneterapi eller Ansigtsrefleksterapi. Vi kan tale om det, når du kommer til behandlingen hos mig.