Bindevævsmassage

Jeg er certificeret Bindevævsmassør og godt på vej til at blive Bindevævsterapeut.
Behandlingsmetoden, i min uddannelse fra Bindevævs-Akademiet som bindevævsmassør, er sammensat af den fysiurgiske massage og den blide bindevævsteknik udviklet af Stanley Rosenberg. Min lærer, og indehaver af Bindevævs-Akademiet Katrine Wennerwald, har selv behandlet med denne metode i over 20 år.

Hvad er fysiurgisk massage?

Her behandler du dybt i musklerne, senerne og led i kroppen, hvilket forudsætter mit grundige kendskab til anatomien og fysiologien.

Fysiurgisk massage kan udføres både med tørre greb og med olie, med det formål, at hjælpe mine klienter af med smerter og andre lidelser i ”bevægeapparatet”.

Massageformen kan også bruges til ro og afspænding og den fysiurgiske massage giver bedre blodgennemstrømning, udskilning af affaldsstoffer og øger kropsbevidstheden.

Hvordan behandler jeg bindevævet?

Bindevævet løsnes med den fineste, nærmest subtile berøring, der går ind under kroppens forsvar og afstresser nervesystemet, som aktiveres til selv at arbejde sig ud af spændingerne som en ‘instant release’.

Med denne teknik kan jeg på en ikke-invaderende måde behandle meget dybt i vævet og genoprette vævets elasticitet og balance.

Hvad er bindevævsmassage?

Med kombinationen af fysiurgisk massage og bindevævsbehandlingen kommer du hos mig på en opdagelsesrejse sammen med mig og med mine hænder, når jeg behandler.

Mine hænder vil være præcise og fintfølende i deres kontakt med din krop, dit bindevæv og dit nervesystem i en både blid og samtidig dyb og effektiv behandling.

Metoden hjælper ikke bare lokalt, men påvirker hele kroppen fysisk og energetisk og i bindevævets følelsesmæssige hukommelse.

Med min uddannelse i bindevævsmassage favner jeg det hele menneske med teknikker fra både den nye videnskabelige og den alternative verden.

Hvad kan jeg som bindevævsmassør give dig som klient?

Blid og nærværende behandling 

Jeg er meget fintfølende i min måde at behandle på, så det føles som kommunikation mellem mine hænder og vævet – også når jeg behandler dybt inde i vævet.

Smertebehandling 

Jeg kan behandle klienter med smerter i kroppen, f.eks. hold i ryggen og nakken, spændingshovedpine og forstuvet ankel. Behandlingen kan også hjælpe ved f.eks. diskusprolaps, piskesmæld og gigtsygdomme.

Forebyggende behandling 

Jeg kan forebygge gener ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, lav energi og ubalancer ved at sørge for at klientens krop har de bedste betingelser for at fungere optimalt.

Sportsskade behandling 

Jeg kan hjælpe sportsudøvere med at optimere ydeevnen i musklerne og arbejde på deres sportsskader.

Stressbehandling 

Bindevævsmassage kan afhjælpe fysiologisk stress. Jeg kan hjælpe klienten til en bedre kropskontakt og mere ro i krop og sind.

Krop – sind sammenhæng 

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Nervesystemet og musklerne i vores ansigt og kroppen viser vores følelsesudtryk, inden vi selv når at registrere det. Under behandling af bindevævet får klienten bedre kontakt til kroppen, som også giver bedre kontakt med vores følelser. Behandlingen kan derfor også bruges til at forløse gammelt panser og give psykisk velvære og til at skabe et frit flow i krop og sind.