Det siger mine klienter

LIDT FEEDBACK FRA MINE KLIENTER

Theodor 10 år (Theodor er 14 år i dag og er stadig vild med zoneterapi)

Birgit Christensen (30. august 2020)
‘Jeg har gået regelmæssigt til zoneterapi i 30 år.

Det startede med, at jeg havde fået konstateret irritabel tyktarm, og der var en, der mente, at zoneterapi kunne hjælpe på det.  Og det gjorde det!

Hvis jeg får zoneterapi cirka hver måned, mærker jeg ikke noget til det. Samtidig opdagede jeg, at alle andre småskavanker, der støder til på vejen, også kunne afhjælpes.

Hvis jeg af forskellige grunde holder pause med zoneterapi, kommer symptomerne tilbage, og så må jeg i gang igen.

Min største helbredsmæssige udfordring er en lungefunktionsnedsættelse som følge af en   arbejdsskade (indeklimaforgiftning). Zoneterapi dæmper symptomerne og giver mig mulighed for at yde mere.

Jeg siger altid, at zoneterapi er min livseliksir som “re-setter” systemet og holder mig godt i live.

Det er en behandlingsform, som passer godt for mig og jeg kan godt lide den holistiske tankegang, som ligger bag. Det er behageligt og afslappende og jeg plejer at planlægge, at jeg kan slappe af resten af dagen, så¨processen får ro til at køre videre.

Zoneterapi er min luksus og min måde at gøre noget godt for mig selv. Og det satser jeg på at blive ved med.

Alle mine 5 zoneterapeuter  gennem 30 år har været dygtige.
Cristina er speciel ved at være meget vidende og meget præcis med, hvad hun gør – det giver tryghed.’

Birgitte Vormsby (9. juli 2020)
‘Ansigtszoneterapi er fantastisk! Det er dejligt afslappende, og jeg synes, at mit ansigt ser bedre ud efterfølgende’

Lene Theill (6. juli 2020)
‘Jeg havde helt glemt, hvor fantastisk zoneterapi er. Er der noget bedre, end når nogen rører ved ens fødder? Har lige været hos Cristina, og jeg følte, jeg gik på vat hele vejen hjem. Min Mor sagde altid, at jeg skulle passe på mine fødder, for de skulle bære mig rundt i mange år, og som en der er glad for at vandre, så er det en stor sandhed. Det er ikke sidste gang, jeg har været der.

Bjarne Hvidkjær (februar 2020)
‘Det er bare den bedste oplevelse.
Helt igennem i trygge hænder – bogstaveligt talt’

Mette Årseth (februar 2020)
‘Cristina er meget dygtig. Hun opdager med det samme ens udfordringer og er udover zoneterapi vanvittig dygtig til andre råd, og så smitter Cristinas rolige venlige væsen, så man går derfra opløftet

Mikala & Michael McCormick (juli 2019)
‘Cristina has a wonderful calming approach to her treatment, explaining the process and timing of the different stages and zones she is working on. The hand movements are strong and detailed and feel amazing. Time seems to pause while Cristina works her magic and relaxes you in such a positive way. You leave feeling light and stress free and floating on air. Cristina is very skilled at what she does and I would recommend you to try her reflexology

Rikke Liebman (februar 2018)
‘Jeg har været så fantastisk privilegeret at modtage behandling af Cristina hele 2 gange. Jeg havde hverken prøvet zoneterapi eller ansigtsrefleksbehandling før. Det var ukendt land for mig, hvad jeg skulle mærke i og efter behandlingen.
Udover at det er utrolig behageligt mens det står på, og at kombinationen med både zoneterapi og ansigtsrefleksbehandling, i samme seance, er fantastisk, oplevede jeg også tydeligt en forøget gennemstrømning af noget i mig både i det ydre, ude under huden men også i dybere lag i kroppen. Det skete både under behandling og efter.
Men noget gik også op for mig – nemlig vigtigheden i at øge min opmærksomhed ind i nærværet, fordi det klart tydeliggjorde mine kropslige og sanselige oplevelser.
Heldigvis fik jeg det prioriteret begge gange. Tak for de vidunderlige behandlinger, Cristina’

Tine Hansen (baby 2 uger gl.)
‘Man ikke andet end at sige godt om Cristina.

Cristina er den bedste, hun er helt igennem fantastisk. Hun er så dejligt et menneske med den bedste personlighed. Og der er så rart a være hos hende i helt rolige omgivelser med dejlig rolig musik. Havde det ikk været for Cristinas zoneterapi havde jeg ikk haft den fantastiske glade datter jeg har fået idag. Så kan helt klart anbefale zoneterapi hos Cristina. Hun har virkelig styr på sit arbejde.’

Maria Rasmussen
‘Vores datter Caroline på 7 måneder har gået til zoneterapi hos Cristina de sidste to måneder. Caroline led af mareridt (night terror) og sov dårligt.

Vi har efter zoneterapi oplevet at Caroline er begyndt at sove meget bedre om dagen, og mareridt har hun ikke haft længe – til stor lettelse for hele familien.
Vi nyder at komme hos Cristina og hun har givet os en fantastisk behandling :-). En klar anbefaling herfra.’

Jane Eldrup Lindholm
‘At komme på briksen hos Cristina er altid en udsøgt fornøjelse.

Ud over hendes gode humør og nærvær, er hun yderst professionel og deler gerne ud af hendes viden og forklarer imens hun arbejder på dine fødder. Cristina har flere gange haft mine fødder i hendes hænder ofte pga. forskellige løbeskader. Sidst jeg var forbi, var grundet store længerevarende smerter ved lænden, hvor Cristina efter allerede en enkelt behandling, gjorde en lindrende effekt på smerten. Begge mine børn har også været forbi, blot for at “rense ud i systemet” De nyder det og sætter stor pris på både Cristinas hænder og personlighed. Mine varmeste anbefalinger går til Cristinas Zoneterapi.’

Zanne Romanoff (baby 4 uger gl.)
Jeg havde stor glæde af Cristinas zoneterapi til min nyfødte baby, som led af umodent tarmsystem.

Jeg kunne ved hver behandling mærke en forskel på min baby, og han fik det langsomt bedre ved hver behandling
Jeg vil varmt anbefale hendes zoneterapi til andre, da hendes varme indlevelse, ro og tilstedeværelse gør en forskel.’

Laura Dahl
‘Mine varmeste anbefalinger går til Cristina!

Hun er fantastisk dygtig og kan sit håndværk. Hvergang jeg har haft fornøjelsen af at have været forbi Cristina, har jeg glade fødder! Og tilmed en glad krop.
Hun forstår at sikre en total helhed mellem fødder og krop i hendes behandlinger. Det kombineret med den generelle forståelse for mad, vitaminer og mineraler.
Du skal gøre dig selv og din krop den tjeneste at komme forbi.’

Janni Fischer, Lægeeksamineret fodplejer
‘Tak for dig. Altid en super dejlig oplevelse at komme og få behandling.

Du giver en super professionel behandling, der gør en kæmpe forskel for mig og min krop. Du kan dit håndværk til fingerspidserne, og jeg føler mig i virkelig trygge hænder. Ud over roen, den hyggelige atmosfære og de gode samtaler, skinner det tydeligt igennem, at du er dybt engageret og brænder for at hjælpe og finde løsninger.
Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til behandling hos dig og dine magiske fingre.’

Katinka Raabymagle
‘Cristina er med sin personlighed og professionalisme i stand til at gøre zoneterapi til en ganske særlig oplevelse.

Med nærvær og forklaringer sætter hun sig ind i den enkeltes problemstillinger, og giver dem den bedst mulige oplevelse af zoneterapi.
Jeg har prøvet adskillige zoneterapeuter, men aldrig fundet et så behageligt sted som her.’

Helle Christophersen
‘Efter en del år med diagnosen “slappe vener”, udsigten til konstant hævet ankel og ingen mulighed for at få de høje hæle på igen, var min skepsis stor, da Cristina sagde, at hun var sikker på, hun ville kunne hjælpe mig.
Først skulle jeg lige overbevise mig selv om, at det var ok, at nogen skulle pille ved mine fødder. Heldigvis var Cristina rigtig god til at fortælle om behandlingen, og at det ikke ville komme til at kilde.
Efter flere behandlinger, ingen kilderi, men masser af fantastisk behandling i super dejligt selskab med Cristina, må jeg indrømme, at hun faktisk har hjulpet, mere end jeg nogen siden har turde håbe.
De høje hæle er kommet i brug, uden at min ankel svulmer op til melon størrelse, og jeg har ikke ondt, og den smule hævelse, der er tilbage, er til at acceptere.
Tænk at efter det almindelige behandlingssystem har sagt, at jeg måtte lære at leve med mine skavanker, så har Cristina bevist, at hun kan mere. Det er så fantastisk at gå fra klumpfod til almindelig fod, og det er uden brug af støttestrømper, som ellers var den eneste løsning, der blev foreslået af lægen.
Tusind tak for din hjælp, og jeg glæder mig forsat til at komme på din klinik og få en masse gode råd til en bedre levevis og super fantastisk behandling.’