SØVNLØSHED – kom den til livs

Døjer du med søvnløshed?

Har du prøvet det?
At gå i seng og ikke kunne falde i søvn?

Eller måske faldet i søvn men vågne uden grund, og så ligger du bare der, og pludselig har du tankemylder, som forstærker følelsen af ikke at kunne falde i søvn igen?

Dårlig nattesøvn er noget de fleste oplever på forskellige tidspunkter i deres liv.
Det kan være enkelte nætter eller måske i perioder. Den dårlige nattesøvn kan måske have en helt tydelig grund som f.eks.:

– Er du ekstra presset over noget – måske stress i en periode?

– Går du og tumler med noget vigtigt?

– Måske er dit søvnmønster ændret pga. skiftende arbejdstider?

Som zoneterapeut har jeg mange gange haft klienter, som kom til mig grundet søvnløshed. Nogle døjede med søvnløshed igennem mange år grundet skifteholdsarbejde eller konstant arbejdspres.

Fælles for mine klienter med søvnbesvær er, at de alle ”absolut ikke” er stressede.
De mener ikke, de har for travlt, og de tumler bestemt heller ikke med noget i deres liv, som skulle gøre, at deres nattesøvn er forringet. De ved bare ikke, hvorfor de ikke kan sove. Fælles for dem er så også, at når jeg begynder min behandling, så går der ikke længe, før end de selv kan se årsagen. Behandlingen giver kroppen ro, og de kan ikke andet end at ligge der i mine hænder og slappe af. Når kroppen får ro og får hjælp til at kick-starte de selvhelbredende evner, så dukker der årsager op hos klienten, som han/hun nu ser meget vel kan være medvirkende årsag til, at deres søvn ikke er optimal.

Der er aldrig noget QUICK FIX, når det kommer kroppen i balance.

Som zoneterapeut kan jeg sagtens symptombehandle, og klienten vil højst sandsynlig også få en bedre søvn eller helt sove igennem efter et par behandlinger, men en holistisk behandling – dvs. en indsats hos både behandler og klient, er at nødvendig, hvis man skal helt til bunds.

Uanset om man sover godt eller mindre godt, så oplever jeg, at stort set alle mine klienter melder tilbage om en helt fantastisk søvn efter en behandling med enten zoneterapi eller ansigtsrefleksterapi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *