ZONETERAPI TIL EN KOLD LUNGEBETÆNDELSE – MYCOPLASMA LUNGEBETÆNDELSE

Forleden fik jeg besøg af en skøn dreng på 11 år – en rigtig rask fodbolddreng.
”Og hvad kan jeg så hjælpe dig med”, spurgte jeg Elliot.

Elliot fortalte selv så flot, at han i vinters fik en kold lungebetændelse, og han var blevet rask og frisk, men han hostede stadig utroligt meget, og det var meget irriterende. Lægen havde allerede udelukket diverse andre ubalancer på lungerne. ”Mor siger, du kan hjælpe, så vi kan få ”det immunforsvar op, hvor det skal være, og så få renset ud på de lunger”, sagde Elliot.

”Jeg skal gøre, hvad jeg kan”, smilede jeg til Elliot og hans mor.

Zoneterapi kan hjælpe kroppen i dens restitution efter lungebetændelse

For en person, der restituerer efter en kold lungebetændelse forårsaget af en mycoplasma-infektion, så kan zoneterapi på fødderne have flere fordele:

FORBEDRING AF LUNGERNES FUNKTION

Zoneterapi kan målrette de områder på fødderne, der svarer til lungerne og luftvejene. Ved at jeg stimulerer disse zoner, kan jeg fremme blodcirkulationen og energi-flowet til lungerne, hvilket kan hjælpe med at reducere betændelse og forbedre lungernes funktion.

STYRKELSE AF IMMUNFORSVARET

Zoneterapi kan også fokusere på zoner, der er forbundet med immunsystemet, såsom lymfesystemet og milten. Dette kan hjælpe med at styrke kroppens naturlige forsvar og fremskynde helingsprocessen.

LINDRING AF MUSKELSPÆNDINGER OG SMERTER

Efter en infektion kan kroppen være træt og øm. Zoneterapi kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og fremme afslapning, og det kan lindre smerter og ubehag.
En langvarig hosten kan give spændinger flere steder i kroppen, og når arbejder på dine fødderne øges blodcirkulationen i kroppen, og spændingerne i kroppen løsnes.

FORBEDRING AF BLODCIRKULATIONEN

God blodcirkulation er afgørende for helbredelse, da det hjælper med at transportere ilt og næringsstoffer til de væv, der har brug for det, samt fjerne affaldsstoffer. Ved at arbejde med de relevante zoner på fødderne kan zoneterapi fremme bedre blodcirkulation i hele kroppen.

FREMME AF GENEREL AFSLAPNING OG STRESSREDUKTION

Restitution efter en sygdom kan være stressende, og stress kan hæmme helbredelsen. Zoneterapi kan fremme dyb afslapning, reducere stresshormoner og hjælpe kroppen med at komme sig hurtigere. Zoneterapien giver kroppen et blidt skub, så dens egne selvhelbredende egenskaber kickstartes.

ZONETERAPI ER GODT TIL BELASTEDE LUNGER

For alle ubalancer kan zoneterapi være meget effektiv som hjælp til at få kroppen i balance igen. Ved en kold lungebetændelse, lungebetændelse, KOL m.m. og deres eftervirkninger kan jeg som zoneterapeut fokusere på zoner, der er relateret til åndedrætssystemet, immunsystemet og de generelle energibaner i kroppen.

Jeg har også god erfaring med KOL – hvordan zoneterapien kan lindre generende symptomer og øge lungernes blodgennemstrømning.

Som behandler tilpasser jeg altid din behandling efter dit individuelle behov for at sikre en effektiv behandling.

Det er altid en god idé at konsultere din læge, før du begynder på nye behandlingsformer efter en alvorlig infektion som lungebetændelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *