HVORDAN ZONETERAPI KAN FORBEDRE DIN SØVNKVALITET

Zoneterapi kan være en effektiv metode til at forbedre din søvnkvalitet og lindre søvnløshed, da zoneterapi påvirker din krops naturlige balance positivt og hjælper den til at slappe af.

Stressreduktion:
Zoneterapi reducerer stressniveauet i kroppen, som ofte er en af de primære årsager til søvnproblemer. Ved at stimulere specifikke zoner i fødder og evt. i ansigtet (Ansigtsrefleksterapi) frigives spændinger, som får dig til at føle afslapning og velvære.

Afslapning af krop og sind:
Zoneterapi hjælper med at frigive endorfiner, som er din krops naturlige smertelindring og hjælp til afslapning. Når du er afslappet, beroliges både din krop og dit sind, hvilket gør det nemmere at falde i søvn og forbedre søvnkvaliteten.

Balance i kroppens energi:
Zoneterapi optimerer dine energibaner i kroppen – kroppens meridianbaner, der er forbundet med dine organer og systemer, f.eks. dit hormonsystem. Når jeg arbejder på dine reflekszoner på dine fødder, så kan jeg hjælpe dine ubalancer ved at korrigere energistrømmene – det påvirker dit søvnmønster positivt.

Lindring af smerter:
Hvis dine søvnproblemer skyldes fysiske smerter, så er zoneterapi en effektiv smertelindring.
Jeg har hjulpet rigtig mange klienter med at lindre og ofte helt fjerne hovedpine, muskelspændinger eller fordøjelsesproblemer – ubalancer, der kan forstyrre søvnen.

Regulering af det autonome nervesystem:
Zoneterapi har en beroligende virkning på det autonome nervesystem, som kan hjælpe med at få kroppen fra en stressrespons til en afslapningsrespons, der er nødvendig for at falde i søvn.

Zoneterapi hjælper også børn i alle aldre til en bedre søvn

Jeg er også nødt til at understrege, at zoneterapi ikke er et QUICK FIX, og resultaterne kan variere fra person til person. Jeg kan altid symptombehandle, når det gælder zoneterapi, men skyldes ubalancerne f.eks. en usund vane, og klienten ikke ønsker at ændre på denne, så bliver det svært at komme helt til bunds med problemet.

Som zoneterapeut og behandler vil jeg altid lægge en behandlingsplan sammen med klienten – dig, så den passer til dine specifikke behov og for at sikre, at der ikke er underliggende sundhedsproblemer, der påvirker din søvn.

Er din livskvalitet forringet på grund af en dårlig søvn?
Eller måske noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om zoneterapi kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *