Speciale/interesse

NYE KOMPETENCER TIL MIG
Jeg har i vinter/foråret 2018 gennemført og bestået Ansigtsrefleksterapi-uddannelsen hos Institut Lone Sørensen.

Det er en skræddersyet Ansigts Refleksterapi uddannelse,  hvor man ved manuelt at stimulere udvalgte refleksområder og punkter i ansigtet dermed kan ændre på kroppen og hjernens funktion og derigennem pånå resultater med sygdeomme af både fysisk og emotinal karakter.

Ansigts Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirkninger, og jeg har på kort tid selv erfaret, hvor gavnlig en effekt behandlingen har på ubalancer så som migræne, gigt, irriteret tyktarm. Metoden er også meget gavnlig for stressramte.

Lidt om Lone Sørensen
Lone er uddannet zoneterapeut, akupunktør og kinesiolog og driver i dag kurser for undervisere og praktikere verden over. Metoden er valideret udenlands. Derudover er Ansigts Refleksterapi en del af det kosmetiske koncept Japansk Cosmo lifting og Cosmo Facial terapi, som Lone Sørensen også har ophavsret til

Lone havde en idé om at ville hjælpe andre, hun havde troen på egne evner, hun havde modet – og har udvist den vedholdenhed og ukuelighed, der skal til for at lykkes. I dag har Lone skoler i 21 lande spredt over hele kloden. Med hovedkontor i Barcelona rejser Lone Sørensen verden rundt og underviser i sine metoder – ofte i et “train-the-trainer” forløb, så hun på den måde har et hav af uddannede hjælpere i alle de lande, refleksterapi opererer i.

Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige Mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag; Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argnetina, Dr. J. Bossy, Frankrig.