Hvem er jeg

Hvem er jeg, og hvordan fandt jeg ind på den alternative vej?

Som mange zoneterapeuter fandt jeg ‘min vej’ i en moden alder.
Sidst i tyverne stiftede jeg for første gang bekendtskab med zoneterapi, da jeg ved min første graviditet fik bækkenløsning og fandt denne behandlingsform via en avisartikel. Behandlingen fjernede en del af mine smerter og gjorde mig mere mobil. Således har jeg igennem årene benyttet zoneterapi til mig og min familie ved sygdom og ubalancer.

Privat bor jeg i Snekkersten med min familie, men jeg har klinik hos Soul Fitness, som er et holistisk sundhedshus. Det ligger i Skindergade 26, 1. sal i København K.

I min fritid nyder jeg at opdatere mig inden for den alternative verden via bøger og kurser. Jeg nyder den smukke natur med gåture, løb indimellem, og så er jeg begyndt at dyrke yoga. Derudover er min store passion madlavning af gode, økologiske råvarer.